LIETUVOS SPORTO VILČIŲ ŽAIDYNIŲ FINALO bei KAUNAS OPEN 2017 varžybų rezultatai

Paskutinį rugsėjo savaitgalį, Kaune vyko vienas iš reikšmingiausių metų karatė renginių – LIETUVOS SPORTO VILČIŲ ŽAIDYNIŲ FINALAS bei Kaunas Open 2017 varžybos. Šiose varžybose dalyvavo Lietuvos klubai, svečiai iš Latvijos, bei Lenkijos. Mūsų Klubą atstovavo gausus sportininkų būrys. 

Turbūt LIETUVOS SPORTO VILČIŲ ŽAIDYNIŲ FINALE mūsų merginoms teko didžiausia užduotis susitvarkyti su  išbandymais naujų taisyklių diapazone, kovoti pagal suaugusių taisykles (dėvimos tik kojų apsaugos, bandažas, kova pilnu kontaktu). Emilijai Bartkevičiūtei tai buvo naujas išbandymas po 3 metų pertraukos U21 kategorijoje. Emilija parodė didelį ryžtą prieš labai patyrusią priešininkę ir iškovojo 3 vietą. Rugilė Cemnalianskytė iškovojusi vieną pergalę smūgiu koja į galvą ir tik iniciatyvos stoka pralaimėjusi antrą kovą iškovojo 3 vietą. Livetai Budvytytei atiteko nemenkesnis riešutėlis.  Nors Liveta švytėjo kovine dvasia ir įdėjo labai daug ryžto ir pastangų, jai teko nusileisti priešininkei iš Klaipėdos, jau atrankinėse kovose.

KAUNAS OPEN 2017 –  Gabija Gruzdytė, Gytis Remeikis, Martynas Lukošius, Lukas Jankauskis, Augustas Karbauskis tapo trečių vietų prizininkais. Vicečempijonu tapo Vytas Kairiūnas. Čempione tapo Livija Orlovaitė. 

Visi klubą atstovavę sportininkai parodė tikrą kovinę dvasią.

Osu

 

Leave Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *